Agenda

Jazzy Dinner oktober!

dinsdag 01 oktober 18:00

Op de eerste dag van de maand hebben we gelijk weer een leuke activiteit: ons maandelijkse Jazzy Dinner!

Thailo en zijn band komen weer spelen tijdens uw heerlijke diner. Ideale combi! Wil je iemand eens verrassen met een origineel, sfeervol etentje? Dan is dit je kans!

Bocktoberfest 2019!

vrijdag 04 oktober 15:00

We gaan Taplokaal Gist, Klein Berlijn en ons plein omtoveren tot heuze Bierstubes, waar je in je dirndl of Lederhosen pullen Deutsch Bier kunt komen trinken. Ziemlich Toll!

Het wordt een grandioos feest, dat je niet mag missen!Dus Dirndl of Lederhosen aan en gaan!

Pubquiz, oktobereditie

maandag 14 oktober 20:00

De leukste pubquiz van Utrecht is er weer! Meld je team van max 6 personen aan door te mailen naar info@taplokaalgist.nl. Meedoen kost €5,- pp. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

bier- en kaasproeverij

woensdag 16 oktober 20:00

Terug wegens doorslaand succes: onze bier- en kaasproeverij!

Wij zorgen voor een vijftal mooie combinaties van kaas en bier, het enige dat jij hoeft te doen is je opgeven (mailen naar info@taplokaalgist.nl) en langs te komen! Ken je iemand die helemaal wild wordt van kaas? Neem die dan ook mee! De kosten bedragen €32,50 pp.

 

Lazy Sunday Afternoon

zondag 20 oktober 14:00

Heb je dringende behoefte om even een dagje te relaxen met een heerlijk biertje, fijne muziek, misschien een spelletje en een goed bord heerlijk eten? Dan is onze Lazy Sunday Afternoon de ideale dag voor jou. Dus kom langs voor livemuziek, een klassieke Engelse Sunday Roast en een berg gezelligheid!

Meet the Brewer: Stu van Yeastie Boys!

woensdag 23 oktober 16:00

We krijgen een geëerde gast over de vloer: Stu, een van de twee brouwers van Yeastie Boys! Die kennen jullie wellicht van de Gunnamatta, hun vlaggenschip, een earl grey-IPA. Maar ze maken natuurlijk nog meer mooie bieren. Kom langs, vraag Stu de oren van z’n kop en kom lekker bier drinken van de Yeastie Boys!

 

Sfeerimpressie

Bekijk meer op Instagram