Agenda

Jazzy Dinner

dinsdag 02 juli 18:00

Iedere eerste dinsdag van de maand speelt Thailo met z’n trawanten fijne jazz tijdens het diner! Wil je genieten van zowel een heerlijke maaltijd met mooi bieren, en daar bovenop ook nog van live jazz? Reserveer dan snel een tafeltje!
Bij mooi weer wordt er uiteraard buiten gespeeld.

Tap Takeover van Pühaste!

zaterdag 06 juli 14:00

Het is natuurlijk weer de hoogste tijd voor een Tap Takeover. Goed nieuws! Over 3 weken komt Pühaste een heleboel taps van ons overnemen!
Pühaste is een toffe Craftbrouwerij uit Estland. Ze brouwen heel verschillende soorten bier, van lichte goses tot moddervette stouts, en ze zijn ook niet vies van bieren met vatrijping. Kortom, smullen geblazen!

Uiteraard gaat onze keuken aan de slag met bijpassende gerechten.

Om te zorgen dat iedereen van deze bieren kan genieten, zal de Tap Takeover niet 1 maar 2 dagen duren! Op zaterdag sluiten we alle fusten aan en gaan we ze voor jullie tappen, en op zondag zijn er mensen van Pühaste aanwezig voor al jullie vragen en opmerkingen.

Kortom: tot 6 of 7 juli!

Pubquiz juli!

maandag 08 juli 20:00

Zomerstop? Welnee joh! Onze Pubquiz loopt gewoon door. Dat ’t misschien iets rustiger is, mag de pret niet deren. Bovendien maakt elk team dan meer kans om te winnen.
Dus: gewoon opgeven door een mailtje te sturen naar info@taplokaalgist.nl.
En om er helemaal een leuk avondje van te maken, kun je van tevoren natuurlijk ook een hapje meeëten!
Dus blok 8 juli in je agenda en doe mee!

 

Zomerbarbecue

zaterdag 13 juli 17:00

Met de zomer in aantocht, mag een lekkere barbecue natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag 13 juli is de eerste van 4 zomerbarbecues! Denk aan worstjes, saté, hamburgers, heerlijk van de bbq! op ons terras, aan het water. Hoe zomers wil je het hebben? Kom lekker smikkelen!

 

Lazy Sunday Afternoon met Hanna Marieke

zondag 21 juli 14:00

Natuurlijk is er ook in juli een lazy sunday afternoon. Dit keer komt Hanna Marieke van Dijk voor ons piano spelen, ondersteund door trompet! Ze spelen uiteraard, net als bij eerdere lazy sunday afternoons, van ongeveer 4 tot 6.

 

Sfeerimpressie

Bekijk meer op Instagram