Agenda

Lazy Sunday Afternoon met Orange Moon

zondag 21 april 14:00

Ook op 1e Paasdag hebben we gewoon weer een Lazy Sunday Afternoon! Dit keer komt Orange Moon lekkere muziek maken, van 16:00 tot 18:00. Verder het klassieke recept: een Sunday Roast (misschien met een kleine Paastwist), spelletjes en een boel gezelligheid. Dus kom langs en neem je schoonfamilie mee!

Bier- en gedistilleerdproeverij

woensdag 24 april 20:00

Al ruim een jaar staan onze heerlijke flessen gedistilleerd vlak boven onze taps met heerlijk bier. De hoogste tijd dus om eens te gaan onderzoeken welke mooie smaakcombinaties er met die twee te maken zijn! Dat gaan we doen op onze bier- en gedistilleerdproeverij op 24 april aanstaande.
Ben je benieuwd welk bier goed smaak bij rum? Welke stijl is heerlijk bij cognac? En misschien is er wel een bier dat mooi met tequila combineert! Nieuwsgierig? Schrijf je dan in via info@taplokaalgist.nl! De kosten bedragen €30,- pp.

 

Let op! De proeverij is een weekje uitgesteld en is nu op 24 april!

Jazzy Dinner

dinsdag 07 mei 18:00

Heerlijk dineren met op de achtergrond live jazz: wie wil dat nu niet? Daarom gaan we maandelijks een jazzy dinner organiseren. De eerste is op dinsdag 7 mei!
Dat betekent zachte, relaxte jazz: ze spelen hard genoeg om ze te kunnen horen, maar zacht genoeg om nog te kunnen praten. Precies goed! Er wordt gespeeld van 18:00 tot 21:00
Het is aan te raden om van tevoren te reserveren.

 

Pubquiz mei!

maandag 13 mei 20:00

Ook in mei gaan we natuurlijk weer quizzen! En wel op maandag de 13e. Wil je meedoen? Mail je naam, aantal teamgenoten en je teamnaam naar info@taplokaalgist.nl!
Je kunt natuurlijk ook van tevoren komen eten: we serveren een speciale quizhap.

Sfeerimpressie

Bekijk meer op Instagram