Agenda

Smartlappenfestival!

vrijdag 15 november 18:00

We doen dit jaar mee aan het Smartlappenfestival! Ook bij ons een weekend lang samen lachen, samen huilen, samen zingen en samen drinken.

Haagse Sjaakie is er voor al uw live entertainment, op vrijdag- en zaterdagavond.

Dat wordt een dolle boel! Dus neem als je vrienden en vriendinnen mee, en hef samen het glas op het leven!

Lazy Sunday Afternoon met Onegg

zondag 17 november 14:00

Dit gaat een bijzondere Laz Sunday Afternoon worden, want Onegg komt optreden! Dat is natuurlijk niet zomaar een band, maar het is de band van Marysia, die bij ons werkt! En bovendien: het is ook nog heel leuke muziek!

Het recept van onze Lazy Sunday Afternoon is je wellicht wel bekend inmiddels: we verzorgen een uiterst ontspannen zondagmiddag: onze keuken maakt een heerlijke, Klassieke Sunday Roast, we hebben dus live muziek, en je kunt lekker spelletjes komen spelen, gezellig kletsen, een biertje of wijntje of wat dan ook drinken. De muziek is van 16:00 tot 18:00.

Heerlijk!

Bier- en kaas proeverij

woensdag 27 november 20:00

Omdat onze bier- en kaasproeverijen onverminderd populair zijn, blijven we ze gewoon houden! Ook deze keer zullen er weer 5 nieuwe kazen geselecteerd worden, en daarbij komen mooie bieren. Meedoen? Geef je op via de mail naar info@taplokaalgist.nl! En het is natuurlijk ook leuk om iemand mee te nemen! Deelname kost €32,50 pp.

 

Sfeerimpressie

Bekijk meer op Instagram