Bierproeverij

Bierproeverij op maat

Wil je meer te weten komen over bier? Wil je weten hoe het wordt gemaakt, of waar de verschillende smaken in bier vandaan komen? Wil je te weten komen hoe je het beste kunt proeven? Doe dan mee met een van onze bierproeverijen!

Omdat we bij Taplokaal Gist vinden dat kwaliteit altijd voorop moet staan, hebben we meerdere gediplomeerde biersommeliers in huis die je graag een boel uit kunnen leggen over bier.

We willen iedereen een proeverij op maat bieden. Daarom organiseren we drie soorten proeverijen:

Proeverij op aanvraag

De eerste mogelijkheid is om met een groep een bierproeverij te reserveren, vanaf 10 personen. Deze kan volledig op maat gemaakt worden: het thema, eventueel bijpassende hapjes: er is veel mogelijk. De prijs is uiteraard afhankelijk van de wensen, maar ligt doorgaans tussen de €25,- en €30,- per persoon. Deze proeverij duurt ongeveer 2 uur.
Deze proeverijen kunnen indien gewenst ook over whisky of andere producten gaan.

Aanschuifproeverij

Regelmatig organiseren we een bierproeverij waar iedereen zich vrij voor kan inschrijven, of je nu een bierproeverij voor 2 personen wilt, of met een paar vrienden. Elke bierproeverij zal een ander thema hebben. Inschrijven is verplicht en kan via info@taplokaalgist.nl. Een bierproeverij duurt ongeveer 2 uur en kost rond de €25,- à €30,-. De komende bierproeverijen staan onderaan deze pagina.

Ad hoc bierproeverij aan tafel

De laatste mogelijkheid is om aan je tafel te vragen om een klein proeverijtje. De sommelier van dienst kan dan ter plekke een proeverij samenstellen voor een groepje en over elk bier kort iets vertellen. Maar je zult de aandacht van de sommelier wel moeten delen met de overige gasten.

Wil je je opgeven voor een proeverij, wil je een besloten proeverij of heb je een vraag? Mail dan naar info@taplokaalgist.nl

Alle proeverijen worden gegeven in ons Taplokaal, op Helling 9 in Utrecht. Mocht je een proeverij willen op een andere locatie, neem dan even contact op.

nl_NL