komende evenementen

29 feb - 3 mrt: café theater festival

Bij het Café Theater Festival is niets wat het lijkt. Je tafel verandert in je tafel veranderd in een podium en hele cafés worden vermaakt tot decor. Bij ons speelt het hele weekend de voorstelling ‘It really hurts when your head hits the concrete’, van deRonde/deRoo. Een acrobatische voorstelling over een man die zijn kompaan met zich meesleept als lappenpop. Onderweg en verloren, zoeken ze naar een uitweg waarbij de lappenpop dient als een levend Zwitsers zakmes. Op humoristische wijze belichaamt deze absurde voorstelling hoe we allemaal onze geschiedenis met ons meedragen.

17 maart: St. Patricks Day

Vier de verjaardag van de beschermheilige van Ierland door met ons te proosten op al het mooie craftbier dat tegenwoordig uit Ierland komt. Natuurlijk hebben we het dan over prachtige klassieke Ierse stouts, maar er komt tegenwoordig zo veel meer lekkers uit dit land met een grote biercultuur. Galway Bay, Kinnegar, Rascals en Brehon verzorgen de lineup voor een prachtige mix aan overheerlijke bieren! Kom ze proeven op 17 maart!

20 maart: bier- en kaasproeverij

Na het succes van de vorige bier- en kaasproeverij, kon de nieuwe natuurlijk niet al te lang op zich laten wachten. Er valt namelijk nog zo veel te ontdekken over de combinatie van bier en kaas. Onze souschef Koen & Simon (niet van de keuken) nemen jullie mee aan de hand van 5 heerlijke kazen van de Kaasaffineurs van Tricht uit Antwerpen en (minstens) 5 proefglazen bier. Samen gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag waarom bier en kaas nou zo goed samen gaan!

Aanvang: 20:00u (inloop va 19:30u)
Prijs: 44,50 p.p.

5 - 7 april: Tilquin Fruit Extravaganza

De Tilquin Fruit Extravaganza komt naar nederland! Elk jaar brengen ze bij Gueuzerie Tilquin bijzondere fruitlambieken uit en dit jaar zijn ze voor het eerst ook in Nederland te verkrijgen! Wij mogen vijf van deze prachtige bieren voor jullie te tappen. Welke dat precies worden houden we nog even geheim, maar houd onze socials goed in de gaten!

20 april: Brouwerij Kees Tap Takeover

Schrijf 20 april maar alvast dikgedrukt in de agenda! Want de enige echte Kees Bubberman en Albert Otten komen helemaal uit Zeeland naar ons toe en nemen hun beste bieren voor ons mee! Van verse sappige ipa’s tot dikke fruitige sours en barrel aged stouts, alles komt hier voorbij. Meer informatie over de bieren volgt nog via onze sociale media!