Evenementen

Naast evenementen organiseren we ook diverse bierproeverijen. Klik hier om te zien wat de mogelijkheden zijn!

2, 3, 4 & 5 maart: Cafe Theater Festival

3, 4 en 5 maart komt het CTF alweer naar Utrecht toe! Elk jaar vermengen zij de podiumkunsten met de horeca tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je tafel wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur. Het brede programma biedt een afspiegeling van actuele onderwerpen in uiteenlopende genres als dans, opera, en hiphop- en street-dance, circus, muziektheater, mime, teksttoneel, objecttheater, spoken word en community theater.

Bij ons dit jaar een voorstelling van Jiaxin Chen. Zij is dansmaker, dramaturg en historica. Haar werk is persoonlijk en kwetsbaar, maar heeft altijd een sterke sociaal-maatschappelijke fundering. Verwacht een fysieke voorstelling waarin mensen elkaar ontmoeten vanuit hun lichaam, een zoektocht naar het verlangen naar gezamenlijkheid. In een maatschappij die in hokjes werkt, waar huidskleur mede de route van het leven bepaalt, kan verzet eenzaam zijn. Wat als we het samen doen?

Meer informatie? Check de website van het CTF: https://cafetheaterfestival.nl/

8 maart: Nieuwe menukaart 

Het is altijd weer een feest als onze keuken met een nieuwe menukaart komt. Zeg vaarwel tegen de zachte varkenswangetjes met mergsaus of de onuitspreekbare, maar onweerstaanbare pithivier met portobello, spinazie en gruyere. En zeg hallo tegen vier verrassende en frissere nieuwe voor- en hoofdgerechten die prachtig zullen gaan passen bij het steeds beter wordende weer. Wat het precies wordt houden we nog even geheim, maar smullen wordt het zeker!

 
 
nl_NL