Evenementen

24 & 25 nov: Black Friday bij Taplokaal Gist

In ons Taplokaal doen we de meeste dingen net even wat anders dan normaal. Net wat andere bieren dan normaal, net wat ander eten dan normaal en dus vieren we Black Friday ook even net wat anders dan normaal. Bij ons vind je het weekend van 24 & 25 november dus geen bier met hoge kortingen op onze taps, maar schenken we zo veel mogelijk donkere bieren en stijlen de we maar kunnen bedenken!

Dit doen we niet alleen omdat het Black Friday is, maar ook omdat wij vinden dat zwart bier vaak een nog ondergewaardeerde speler in het bierlandschap is. Maar ook donkere bieren kunnen ontzettend veelzijdig zijn en dat is nou precies wat we willen laten zien. Daarom vind je dus niet alleen stouts en porters op tap, maar ook schwarz, black IPA en dark ales! Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken van donker bier!

13 december: Bier- en Kaasproeverij (20:00u)

Bier en kaas, wat ons betreft een match made in heaven. In deze proeverij leggen Koen (sous-chef) en Simon (bier-ambassadeur) aan de hand van 4 bier- en kaas pairingen uit hoe dat zo komt! Opgeven kan via onze mail info@taplokaalgist.nl of reserveer een plekje via onze reserveringssysteem en zet er even bij dat je voor onze bier- en kaasproeverij komt!