Festival Vatgerijpt

4 & 5 februari staat ons eigen bierfestival weer op de planning. Elk jaar op onze verjaardag vieren we dat we weer een jaar lang heerlijke en bijzondere bieren aan jullie hebben mogen schenken. Dit doen we door een heel weekend lang minstens 25 vatgerijpte bieren op tap te hebben. Natuurlijk vind je hier krachtige barrel aged (BA) stouts en barleywines tussen, maar met dit festival willen we juist ook laten zien dat dat niet de enige stijlen zijn die je op vaten kan laten rijpen. Zo hebben we ook altijd een mooie selectie zuurbieren en farmhouse ales, maar ook IPA’s, tripels, ciders, grape ales, etc. komen voorbij!

Omdat we dit jaar 5 jaar bestaan, hebben we natuurlijk extra ons best gedaan om de taplijst zo uitgebreid mogelijk te maken. Niet alleen met toppers uit het buitenland, maar ook met supertoffe BA bieren hier uit Nederland en zelfs gewoon uit Utrecht! Dit wil je echt niet missen!

Omdat we graag willen dat iedereen mee kan genieten van deze topbieren, werken we voornamelijk met vrije inloop. Je kunt wel reserveren voor die dag, maar er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar dus wees er snel bij!