Welkom bij Taplokaal Gist!

Al onze (bier)oliebollen zijn uitverkocht!

Wij zijn een speciaalbierrestaurant. Ons doel is om iedereen die ons Taplokaal bezoekt, te verrassen met bijzondere bieren en daarbij passende gerechten. Dat doen wij onder andere met onze 30 taps waarmee we bieren van onafhankelijke brouwerijen tappen. Die komen natuurlijk uit ons stadsie, maar ook van een stuk verder weg. Kwaliteit is voor ons het belangrijkste!

Onze keuken bedenkt elke twee maanden een verrassende kaart met kleine gerechtjes. We koken met de seizoenen mee en we maken alles zoveel mogelijk zelf, van de zuurkool tot de vegan aioli. Bovendien werken we veel met kleine lokale leveranciers die met liefde hun product hebben gemaakt, zoals de Heeren van Loosdrecht en Buitengewone Varkens.

Wij zien het als een uitdaging om meer mensen kennis te laten maken met de diversiteit van bier en eten. Bij elk gerecht op de kaart serveren we een bijpassend bier en natuurlijk gebruiken we ons bier ook graag als ingrediënt. Bijvoorbeeld in een wildstoof, maar ook in onze eigen biermosterd of in een heerlijke dressing!

We snappen dat niet iedereen hetzelfde enthousiasme deelt over bier als wij en we schenken natuurlijk ook heerlijke wijnen, fris, koffie en sterke dranken!

In onze webshop vind je onze merchandise. Bestel ze nu online!

Koop een T- shirt en sponsor ons op die manier. Je krijgt er een bier op toe en ook speel je dan mee in onze loterij! Er zullen ook snel andere goodies verschijnen in de shop, dus hou het in de gaten!
Sociale media: Het helpt ons wanneer mensen onze berichten delen. Zou jij dat ook willen doen? Zo zien nog meer mensen ons en krijgen we een groter bereik en hopelijk meer bestellingen.


Het team van Taplokaal Gist